COVID-19 VACCINATIE – Huisartsenpraktijk Harmelen En Vleuterweide
Header afbeelding

Terug naar overzicht

COVID-19 VACCINATIE

Booster/ VACCINATIE /registratie vaccinaties

Hieronder vindt U informatie over de (booster)vaccinaties.  Wij willen u vragen onderstaande informatie goed door te lezen. Mocht u hierna nog vragen hebben dan kunt u deze per email aan ons stellen via: info@huisartsharmelenvleuterweide.nl.

Bent u niet in staat om voor de booster/vaccinatie naar een vaccinatie locatie van de GGD te komen?
Wij willen u verzoeken om dan een email  naar info@huisartsharmelenvleuterweide.nl  te sturen.
Wij kunnen u op dit moment aanmelden voor een booster/vaccinatie aan huis via de GGD.

Wij zijn als huisartsenpraktijk niet betrokken bij het bepalen van de indicaties of het geven van de  booster vaccinaties.
Wij hebben als huisartsenpraktijk ook geen invloed op de volgorde van vaccineren. Wij kunnen hiervoor geen urgentieverklaringen maken. 

U kunt bovenstaande informatie ook vinden op  de site van de overheid  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan kunt u deze per email aan ons stellen via: info@huisartsharmelenvleuterweide.nl.

 

REGISTRATIE VAN DE VACCINATIES

Registratie van uw vaccinatie in het landelijke systeem RIVM en coronacheck app

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnen-locatie?
Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen. Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de helpdesk, via nummer 0800-1421. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? En heeft u op korte termijn een bewijs nodig?
Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.
Stuurt u dan een e-mail naar info@huisartsharmelenvleuterweide.nl, geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens.
Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, zullen we dit doen. Wij zullen via de mail weer contact met u opnemen. Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

NB: De registratie van de door huisartsen, GGD en ziekenhuis gegeven vaccinaties is nog niet in alle gevallen zichtbaar in het landelijke systeem. Dit komt door een landelijk ICT probleem. Hier wordt nog steeds aan gewerkt. Wij begrijpen dat dit voor u vervelend is, maar wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben alle, door ons als huisarts gegeven vaccinaties, doorgegeven.

Registratie in papieren Vaccinatie paspoort, het ‘gele boekje’
Indien u door ons als huisarts gevaccineerd bent, en u wilt dit laten noteren in uw ‘gele boekje’, dan kunt u dit ook via een email info@huisartsharmelenvleuterweide.nl, aanvragen.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande informatie
betreffende de coronavaccinaties, kunt u kijken op www.coronavaccinatie.nl of bellen naar het landelijke informatienummer van de GGD (Bel 0800 – 1351 voor alle algemene vragen over corona en coronavaccinaties – zeven dagen per week 8.00-20.00 uur).

Mocht u hierna nog vragen hebben kunt u contact opnemen met de huisartsenpraktijk door een email te sturen naar info@huisartsharmelenvleuterweide.nl.

Publicatiedatum: 16-03-2022