COVID-19 VACCINATIE – Huisartsenpraktijk Harmelen / Vleuterweide – Harmelen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Harmelen / Vleuterweide
Kerkweg 2 3481CR
Harmelen

Terug naar overzicht

COVID-19 VACCINATIE

BOOSTER/ VACCINATIE

Hieronder vindt U informatie over de (booster)vaccinaties.  Wij willen u vragen onderstaande informatie goed door te lezen. Mocht u hierna nog vragen hebben dan kunt u deze per email aan ons stellen via:info@huisartsharmelenvleuterweide.nl.

COVID-19-herhaalvaccinatie:
Het ministerie van Volksgezondheid heeft besloten om een COVID-19-herhaalvaccinatie najaarscampagne te starten. Dit betekent dat alle mensen met een verhoogd medisch risico (de ‘griepgroep’) met voorrang de mogelijkheid krijgen zich te laten vaccineren. Deze groepen zullen binnenkort worden opgeroepen door middel van een uitnodigingsbrief. Hierna zullen alle andere mensen tussen de 12-60 jaar de mogelijkheid krijgen zich te laten vaccineren.
Zwangeren die 22 weken zwanger zijn kunnen contact opnemen met de verloskundige of gynaecoloog voor de COVID-19-herhaalvaccinatie.

Bent u niet in staat om voor de booster/vaccinatie naar een vaccinatie locatie van de GGD te komen?
Wij willen u verzoeken om dan een email  naar info@huisartsharmelenvleuterweide.nl  te sturen.
Wij kunnen u op dit moment aanmelden voor een booster/vaccinatie aan huis via de GGD.

Wij zijn als huisartsenpraktijk niet betrokken bij het bepalen van de indicaties of het geven van de  booster vaccinaties.
Wij hebben als huisartsenpraktijk ook geen invloed op de volgorde van vaccineren. Wij kunnen hiervoor geen urgentieverklaringen maken. 

U kunt bovenstaande informatie ook vinden op  de site van de overheid  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande informatie betreffende de coronavaccinaties, dan kunt u bellen naar het landelijke informatienummer van de GGD. Bel 0800 – 1351 voor alle algemene vragen over corona en coronavaccinaties – maandag t/m vrijdag van 8.00-20.00 uur (in het weekend en op feestdagen gesloten).

Publicatiedatum: 27-09-2022