Informatie over bloedafname – Huisartsenpraktijk Harmelen En Vleuterweide
Header afbeelding

Terug naar overzicht

Informatie over bloedafname

-Prikpunt VLEUTERWEIDE-ANTONIUS: U kunt op onze locatie aan de Middenburcht 116 terecht voor bloedafname voor het Antonius ziekenhuis. U moet hiervoor een afspraak maken via antoniusziekenhuis.nl, door op de button “afspraak maken” te klikken. Lukt dit niet, neem dan telefonisch contact op met 088 3207650.

-Prikpunt VLEUTERWEIDE-SALTRO: U kunt alleen op afspraak bij de afnamelocaties terecht. U kunt een afspraak maken via saltro.nl, door op de rode button “afspraak maken voor bloedafname en/of inleveren lichaamsmateriaal” te klikken. Lukt dit niet via deze link, dan kunt u op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur contact opnemen met het Saltro Zorginformatiecentrum via 030-2361186

– Prikpunt HARMELEN: U kunt alleen op afspraak bij de afnamelocaties van het Antoniusziekenhuis terecht. U kunt een afspraak maken via antoniusziekenhuis.nl, door op de button “afspraak maken” te klikken. Lukt dit niet, neem dan telefonisch contact op met 088 3207650. LET OP: ingang op de Uitweg, u dient buiten te wachten, de medewerker zal u ophalen, het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat u vervolgens langs de balie gaat. indien u vragen heeft dient u telefonisch contact op te nemen met de praktijk.

Publicatiedatum: 09-02-2021