Afspraken – Huisartsenpraktijk Harmelen En Vleuterweide
Header afbeelding

Afspraken

Spreekuur
Een afspraak maken voor het spreekuur kunt u telefonisch regelen of online, via ons patiëntenportaal. De huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners hebben een ochtend- en middag spreekuur op afspraak. Voor elke afspraak wordt 10 minuten gereserveerd. Indien u denkt meer tijd nodig te hebben (bijvoorbeeld bij meerdere vragen, kleine chirurgische ingrepen, gesprekken en dergelijke), kunt u dit kenbaar maken bij het maken van de afspraak.

Wilt u een afspraak wijzigen of afzeggen?
Dit is mogelijk tot 24 uur van te voren. Voor het wijzigen van uw afspraak dient u telefonisch contact op te nemen. Uw afspraak afzeggen kan telefonisch of door het sturen van een mail naar info@huisartsharmelenvleuterweide.nl. Om het aantal niet-nagekomen afspraken terug te dringen, hanteren wij een wegblijftarief (conform de richtlijnen van onze beroepsgroep). Dit wegblijftarief (€15,-) zal bij u in rekening worden gebracht en wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.


Telefonisch consult
Voor het maken van een telefonische afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk.
U wordt dan teruggebeld aan het einde van de ochtend. Veel vragen kunnen echter door de assistentes worden beantwoord.


Emailconsult
Een eConsult kunt u hier aanvragen.
Een eConsult is voor korte niet- spoedeisende vragen aan de huisarts.  U kunt hierbij ook denken aan uitslagen van bloed- of röntgenonderzoek. Als u vermoedt dat u onderzocht moet worden, maakt u dan een spreekuur afspraak.  Als u een vraag heeft die met spoed moet worden beantwoord kunt u beter telefonisch contact opnemen met de praktijk. Het eConsult is uitsluitend  bedoeld voor patiënten van de huisartsenpraktijk Harmelen/Vleuterweide.


Visites
Voor het aanvragen van een visite dient u voor 10.00 uur te bellen. De assistente zal u vragen naar de reden van een visite. Soms zijn de behandelingsmogelijkheden in de praktijk groter dan bij u thuis. Mogelijk zal de huisarts u beter en sneller kunnen helpen op de praktijk.