Afspraken – Huisartsenpraktijk Harmelen En Vleuterweide
Header afbeelding

Afspraken

Spreekuur
Een afspraak maken voor het spreekuur bij de huisarts kunt u zelf inplannen via uw online patiëntomgeving (patiënten in Harmelen) – (patiënten in Vleuterweide) of telefonisch  tussen 8:00 en 10:30 uur. De huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners hebben een ochtend- en middag spreekuur op afspraak. Voor elke afspraak wordt 15 minuten gereserveerd. Indien u denkt meer tijd nodig te hebben (bijvoorbeeld bij meerdere vragen, kleine chirurgische ingrepen, gesprekken en dergelijke), kunt u dit kenbaar maken bij het maken van de afspraak.

Wilt u een afspraak afzeggen of wijzigen?
Dit is mogelijk tot 24 uur van te voren. Uw afspraak afzeggen kan door het sturen van een mail naar info@huisartsharmelenvleuterweide.nl. Om het aantal niet-nagekomen afspraken terug te dringen, hanteren wij een wegblijftarief (conform de richtlijnen van onze beroepsgroep). Dit wegblijftarief (€15,- voor afspraken bij de huisarts/POH somatiek/assistente. Voor niet-nagekomen afspraak bij de POH GGZ hanteren wij een tarief van € 30,-) zal bij u in rekening worden gebracht en wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Voor het wijzigen van uw afspraak dient u telefonisch contact op te nemen.


Telefonisch consult of beeldbel-consult
Voor het maken van een telefonische afspraak of een beeldbelconsult kunt u contact opnemen met de praktijk.
Via de assistente kan dan een afspraak voor u worden ingepland.


Emailconsult
Een eConsult kunt u hier aanvragen.
Een eConsult is voor korte niet- spoedeisende vragen aan de huisarts.  U kunt hierbij ook denken aan uitslagen van bloed- of röntgenonderzoek. Als u vermoedt dat u onderzocht moet worden, maakt u dan een spreekuur afspraak.  Als u een vraag heeft die met spoed moet worden beantwoord kunt u beter telefonisch contact opnemen met de praktijk. Het eConsult is uitsluitend  bedoeld voor patiënten van de huisartsenpraktijk Harmelen/Vleuterweide.


Visites
Voor het aanvragen van een visite dient u voor 10.30 uur te bellen. De assistente zal u vragen naar de reden van een visite. Soms zijn de behandelingsmogelijkheden in de praktijk groter dan bij u thuis. Mogelijk zal de huisarts u beter en sneller kunnen helpen op de praktijk.