Algemene praktijkinformatie – Huisartsenpraktijk Harmelen / Vleuterweide – Harmelen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Harmelen / Vleuterweide
Kerkweg 2 3481CR
Harmelen

Algemene praktijkinformatie

De Huisartsenpraktijk Harmelen/Vleuterweide bestaat uit twee locaties: een in Harmelen en in Vleuterweide, een deelwijk van Leidsche Rijn.

In de praktijk werken 13 vaste huisartsen, 12 assistentes,  6 praktijkondersteuners somatiek, 3 praktijkondersteuners GGZ (geestelijke gezondheidszorg) en 1 administratief medewerkster.

De praktijk is een opleidingspraktijk; er is op beide locaties een huisarts in opleiding aanwezig. Dit is een reeds afgestudeerd arts, die zich verder specialiseert tot huisarts.

Op de praktijk kunt u terecht voor reguliere huisartsenzorg en tevens voor kleine chirurgische ingrepen.

De praktijk is geaccrediteerd door het NHG, dit betekent dat de praktijk werkt volgens de normen van het Nederlands Huisartsgenootschap en continu werkt aan kwaliteitsverbetering.

Beide locaties zijn geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u. U kunt als patiënt bij het maken van een afspraak aangeven op welke locatie u een afspraak wenst, u kunt op beide locaties terecht. Daarnaast hebben wij ochtend-en avondspreekuren. Vraag onze assistente naar de details.