Praktijkhistorie – Huisartsenpraktijk Harmelen / Vleuterweide – Harmelen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Harmelen / Vleuterweide
Kerkweg 2 3481CR
Harmelen

Praktijkhistorie

Historie

Huisartsenpraktijk Harmelen/Vleuterweide bestaat uit twee  locaties, te Harmelen en te Vleuterweide. Tot en met 2013 heetten de praktijken Huisartsenpraktijk Harmelen en Huisartsenpraktijk Vleuterweide.

Huisartsenpraktijk Harmelen was sinds jaar en dag de huisartsenpraktijk in het dorp Harmelen aan de Dorpsstraat. In 2006 startte de praktijk een nieuwe vestiging in Vleuterweide (deelwijk van Leidsche Rijn). De vestiging in Vleuterweide is hard gegroeid en inmiddels praktisch even groot als de praktijk in Harmelen.

In april 2014 is de Huisartsenpraktijk Harmelen verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Kerkweg 2 in het centrum van Harmelen. Voorafgaand aan deze verhuizing is de werkwijze en samenwerking van beide praktijken tegen het licht gehouden. Dit heeft geresulteerd in een gemoderniseerde dienstverlening, een vernieuwde huisstijl en naam.

Om de bereikbaarheid en dienstverlening te optimaliseren kunnen patiënten vanaf medio 2014 via de website online afspraken maken, online recepten herhalen en een e-consult aanvragen. Daarnaast bestaat er voor de patiënten de mogelijkheid om op beide locaties een afspraak te maken, naar gelang het hen uitkomt.