Bloedafname en/of inleveren lichaamsmateriaal – Huisartsenpraktijk Harmelen En Vleuterweide
Header afbeelding

Bloedafname en/of inleveren lichaamsmateriaal

-Prikpunt HARMELEN: U kunt alleen op afspraak bij de afnamelocaties van het Antonius ziekenhuis terecht. U kunt een afspraak maken via  antoniusziekenhuis.nl, door op de button “afspraak maken”te klikken. Lukt dit niet, neem dan telefonisch contact op met 088 3207650. LET OP: de ingang is op de Uitweg, u dient buiten te wachten. De medewerker zal u ophalen. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat u vervolgens langs de balie gaat. Indien u vragen heeft dient u telefonisch contact op te nemen met de praktijk.

-Prikpunt VLEUTERWEIDE-ANTONIUS: U kunt op onze nieuwe locatie aan de Middenburcht 116 terecht voor bloedafname voor het Antonius ziekenhuis. U moet hiervoor een afspraak maken via antoniusziekenhuis.nl, door op de button “afspraak maken” te klikken. Lukt dit niet, neem dan telefonisch contact op met 088 3207650.

-Prikpunt VLEUTERWEIDE-SALTRO: U kunt alleen op afspraak bij de afnamelocaties terecht. U kunt een afspraak maken via saltro.nl, door op de rode button “afspraak maken voor bloedafname en/of inleveren lichaamsmateriaal” te klikken. Lukt dit niet via deze link, dan kunt u op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur contact opnemen met het Saltro Zorginformatiecentrum via 030-2361186