Herhaalrecept aanvragen – Huisartsenpraktijk Harmelen / Vleuterweide – Harmelen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Harmelen / Vleuterweide
Kerkweg 2 3481CR
Harmelen

Herhaalrecept aanvragen

U kunt uw herhaalrecepten op verschillende manieren aanvragen:

  • -Via uw account in het patiëntendossier in Harmelen of Vleuterweide 
  • -Via de telefoon: u kunt een herhaalrecept aanvragen voor medicatie waarvoor u bij ons onder controle staat. Dit kan telefonisch, kies voor optie 2.
  • -Via de specialist: een herhaalrecept voor medicatie welke is voorgeschreven door de specialist, en waarvoor u bij hen onder controle bent, kunt u aanvragen bij de betreffende specialist. Meerdere poli’s hebben hier een aparte herhaalreceptenlijn voor. U kunt ook bij polibezoek vragen om een recept tot aan de volgende controle of om een jaarrecept. We doen dit omdat wijzigingen of stoppen van medicijnen door de specialisten vaak niet aan ons worden doorgegeven waardoor er fouten gemaakt worden bij het herhalen. Het is dus belangrijk voor uw eigen veiligheid en gezondheid. Draagt de specialist de behandeling over aan de huisarts met een duidelijke brief, dan kunt u vanaf dat moment ook de herhaalrecepten bij ons vragen.

Handig om te weten:

  • Herhaalrecepten (op een werkdag vóór 11.00 uur aangevraagd) liggen na 2 werkdagen vanaf 11.00 uur klaar bij de apotheek.
  • Mocht u twijfelen of hulp nodig hebben bij de herhaling van recepten kunt u telefonisch contact opnemen met een van de assistentes.
  • U KUNT GEEN HERHAALRECEPTEN MEER AANVRAGEN VIA HET FORMULIER WAT VOORHEEN OP ONZE WEBSITE STOND. WIJ ADVISEREN U DAAROM OM EEN ACCOUNT AAN TE MAKEN VOOR HET PATIËNTENPORTAAL.